ERVARINGEN

Een tevreden klant is een eeuwige klant

neem contact op

EDING & PARTNERS - WWW.EDINGENPARTNERS.NL

“Wij zijn heel blij dat Madspider onze nieuwe website heeft gemaakt. Robin begreep vanaf het eerste moment wat wij voor ogen hadden. Met een enorme dosis creativiteit maar ook geduld, is er door Robin een website gemaakt die voldoet aan de huidige markt. Ook voor het uitbreiden van onze social media hebben we een goede partner aan Madspider.”

WILLEM HARDEMAN - IN2LEASING - WWW.IN2LEASING.NL

"MadSpider is zeer creatief in het vertalen van ideeën om zo je website onderscheidend te maken van de concurrentie. Ze gaan in alles net zo lang door totdat ze bijvoorbeeld plug-ins hebben werken zoals je het zelf voor ogen had. Daarnaast hebben ze scherp oog voor detail!"

PIET EN MARRY - WEISFELT - WWW.WEISFELT.NL

“Robin maakt en beheert al jaren onze websites, brochures, nieuwsbrieven, nieuwe logo's en Social Media posts. Hij doet dit beter dan we durfden hopen. Hij denkt mee en vooruit. Daardoor kunnen we anticiperen op ontwikkelingen. Hij is betrouwbaar, flexibel en 24 uur per dag bereikbaar! Met name het laatste is voor ons een vereiste, zodat ook wij gewoon door kunnen met ondernemen. We hopen nog vele jaren met hem te mogen samenwerken!”

JOHAN LEEUWERKE - CITADEL RISICO & VERZEKERINGSADVIES

WWW.CR-VA.NL

“Ik ken Robin nog uit mijn tijd als Accountmanager Verzekeringen. Toen al heeft hij laten zien zeer betrokken en een harde werker te zijn. Toen wij ongeveer gelijktijdig als zelfstandig ondernemer aan de slag gingen, heeft hij mij goed op weg geholpen met mijn logo, website, visitekaartjes, Social Media en mijn flyer. En nog steeds sparren we regelmatig samen mijn klantenbestand verder te vergroten. Robin is een TOP Designer!”

TON EN SANDRA DE GRAAF - ROBIN JUWELIERS - WWW.ROBINJUWELIERS.NL

“Toen wij Robin leerde kennen, was onze website en logo sterk verouderd en ook het beeldmateriaal op onze Social Media was aan vervanging toe. Robin heeft ons in relatief korte tijd voorzien van een volledig nieuwe site, met de mogelijkheid om ook onze occasions in de virtuele etalage te zetten. De fotoshoot zat bij de prijs in en inmiddels kunnen we ook aan de slag met onze eigen webwinkel! Robin is betrouwbaar, heel flexibel en een fijne vent om mee samen te werken!”